Tracto-techniek.nl

Tracto Techniek

Het principe van Grundoburst is het met kracht breken of opensnijden van de oude leiding en het intrekken van een nieuwe, eventueel grotere, leiding. De aandrijving van deze machines is hydraulisch. Er zijn meerdere machinetypes beschikbaar in een bereik van 40 tot maar liefst 250 ton trekkracht.

Lees meer

Grundobore is een avegaar boortechniek welke voor gestuurde en ongestuurde plaatsing van (mantel) buizen gebruikt kan worden, in het bijzonder geschikt voor rioolaansluitingen onder op- of afschot.

Lees meer

De robuuste, beproefde kwaliteit van Grundowinch producten (made by Bagela) staan voor een uitstekende afwerking, duurzame technologie en krachtige prestaties. De Bagela / Grundowinch lieren zijn daarnaast zeer eenvoudig te bedienen.

Lees meer

Grundomat

De doeltreffende grondraket

Met deze grond- of bodemraketten is het mogelijk om sleufloos kabels en leidingen door de grond te voeren in maten van 45 mm tot 130 mm. Alle raketten werken op basis van grondverdringing.

Lees meer

Grundoram

De sterke rammachine

Met de Grundoram kunt u buizen persen onder wegen, gebouwen, water en spoortracés tot een lengte van ca. 100 meter. De sterkste Grundoram heeft een slagkracht van 40.000 Nm. Met deze sterke GRUNDORAM APOLLO-F kunt u maximale een diameter van ø 4000 mm rammen.

Lees meer

Grundopit

De kleine boormachine

De GRUNDOPIT is een boormachine welke klein, compact en makkelijk te vervoeren is. Afhankelijk van de boring, buisdiameter, grondsoort, boorlengte en moeilijkheidsgraad kan er tussen de Power-, Schacht- of Keyhole-versie gekozen worden.

Lees meer

Grundodrill

De HDD-boormachine

Met de Grundodrill boormachines worden gecontroleerde, gestuurde boringen gemaakt. Boringen over lengtes tot ca. 500 meter en diameters tot 710 mm zijn goed mogelijk voor deze goed doordachte, vooruitstrevende en degelijk gebouwde machines, de "Deutsche Gründlichheit".

Lees meer

Het Grundolog systeem registreert hoeveel kracht er op de in te trekken leiding wordt uitgeoefend. Zo kan dus precies in de gaten worden gehouden of de trekkracht niet boven de grenswaarde van de kabel of leiding komt. De Grundolog wordt achter de ruimer en voor de nieuwe kabel of leiding geplaatst.

Lees meer

Hydrauliek stations of power-packs worden o.a. gebruikt voor de diverse machines welke Tracto-Technik levert. Zoals de Grundoburst, Grundopit, aandrijving van de bentoniet mix- en mengunits, etc.

Lees meer

Geodrill - GRD

Meer dan alleen een boormachine

Het GRD-systeem combineert de gebruiksvoordelen van de horizontaal en verticaal geboorde aardwarmte hittecollectoren en aardwarmtesondes. Met de Geodrill machines kunnen we radiaal meerdere boringen maken onder verschillende verticale en horizontale hoeken.

Lees meer

Beschermd: Aanvraag Contact

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Adres

Meerman Jr b.v.

Nijverheidsweg 69
3341 LJ  Hendrik Ido Ambacht

Tel. 078-681 33 44

www.tracto-techniek.nl/

info@meerman.com

 

www.tracto-techniek.nl/ is onderdeel van Meerman Jr. b.v.

 

www.meerman.com

www.meerman-online.com

Service & Support

Waarmee kunnen we u helpen?